Hlavní navigace

Názor k článku Unikly výkony Radeonu RX 6800 XT v 3DMarku. Někde prý porazí RTX 3080, v ray tracingu ne od Lukas.N - Musím říci že nepatřím k fanouškům ani jednoho...

  • 24. 10. 2020 19:48

    Lukas.N

    Musím říci že nepatřím k fanouškům ani jednoho s táboru Intel,Amd,Nvidia. Nikdy moc nic nekomentuji ale diskuze tu a na dalších webech čtu. Dost se tím bavím jak se hádáte :D Tu Intel fan tu AMD fan tu jakže nestraní tu Nvida fan tu další. Mno do Ryzenu se CPU od AMD kupovat nedali teď mne tepe v mašině Ryzen2700 nahradil i5 proč protože cena a 8 jader 16 vláken za par korun spotřeba atd. Od pascalu jen Nvidia :) ale řeknu vám že po 1660Super co mam nejspíše půjdu do AMD žádná s her co hraju RTX nemá a pořídil sem nový 2K monitor a nato je již 1660s slabo ta takže potom co sem byl skálopevně přesvědčen o koupi 3060ti to nejspíše přehodnocuji na AMD. To hovořím za obič uživatele PC co se kouká na cenu a co zato dostanu :)

    PS: Články od pana Jan Olšan jsou vždy skvěle napsané. Nezvýhodňují do extrému žádnou s uvedených společností jsou dobře napsané a celkem se na ně těším protože i laik jako sem já se díky nim lepe zasvětí do toho co se děje. A co asi koupit :)