Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Radeony RX 6000 odhaleny: návrat AMD do highendu, specifikace, ceny a data vydání. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 10. 2020 9:24

    KOCHREN

    Ano je to tak Marku A nejsem si jistý zda to říkala zrovna Lisa. Ale někdo z AMD říkal, že to má smysl, až to bude umět i low end.
    Ale je jasné, že to je potřebné pro marketing. AMD potřebuje prodávat a tak by se na něj ukazovalo, že sice má výkonné grafiky, ale neumí RT... Ostatně pokud chce Intel nasednout do tohoto vláčku, tak taky bude muset umět RT.

    Jinak koukám, že Gogo se zas předvádí a neumí se chovat slušně. Z jeho chování jde lehce poznat, že i jemu vadí, že se AMD daří. Napadá tady nevybíravě právě ty co nesouhlasí s Mauditem. Zopakuji tohle je chování nevyzrálého člověka ať mi nikdo neříká, že tohle je dospělý chlap...

    Jekot a brekot AMD hatterů jsem očekával a Maudit přikmital doslova jako první :-) Inu očekávám i další. Nebudu to vypisovat tady jich chodí požehnané množství.

    Za mě zopakuji: Čumím opravdu čumím a smekám před AMD. Dokázalo něco co už nikdo nečekal. Když pominu že jistý šašek ("redaktor") AMD pohřbíval každičký rok... Tak od příchodu prvních procesoru ZEN udělalo AMD neskutečný pokrok. Dohnalo a předehnalo Intel a teď se dotáhli i na nVidii. A to AMD jako jediná firma umí udělat jak x86 CPU, tak grafiky a bojuje na jedné straně právě s Intelem a na druhé s nVidii. A to s nesrovnatelně chudším rozpočtem.