Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD ukázalo referenční Radeon RX 6000: chladič s třemi větráky, je k vidění ve Fortnite. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 9. 2020 11:26

    JirkaK

    @Aznohh samozřejmě že to není funkce pro masy, taky jsem psal "zda poskytne featury pro content creatory". Content creatoři jsou influenceři, jdou vidět. Dělají reklamu. Navíc RTX Broadcast není feature 3000 řady, funguje i na 2000 řadě. RTX sound dnes leckdo používá.

    Já třeba tu a tam něco streamuji a chtěl bych green screen, ale kupovat ho, ani řešit nějaké provizorium vzhledem k charakteru mého streamování nemíním, greenscreen přes AI, klidně si ho zapnu.

    @leppard tak to je snad jasné, výrobní procesy sice poskytují vyšší efektivitu ale zdaleka ne takovou aby byly schopné navýšit výkon tak zásadně jak se děje, takže u nejvýkonnějších produktů je třeba počítat se zvyšováním spotřeby.

    Už v keynote 2000 řady bylo řečeno že výkon nejde posouvat nahoru donekonečna a je třeba hledat nové možnosti jak ten výkon získat, proto třeba DLSS který na spotřebě člověk nepocítí ale na výkonu ano. Stejně jako RT které lze akcelerovat přes specializovaný křemík, kterého není mnoho Ale RT není o zvyšování výkonu ale realističnosti, takže je to trošku něco jiného, ale realističtější grafiku ve hrách lidé chtějí a rasterizace na to potřebuje hodně výkonu i lidské práce aby bylo možné obcházet limitace rasterizace.