Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD ukázalo referenční Radeon RX 6000: chladič s třemi větráky, je k vidění ve Fortnite. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 9. 2020 19:10

    Alich

    Ono ve vysledku je to stejne uplne jedno, protoze pokud je hra dobra, tak drtive vetsine lidi je uplne jedno, jestli to hraje na 2080Ti, nebo konzoli. A v dusledku, kdybych chtel byt hnidopich, tak reknu, ze jeste dlouho bude grafika ve hrach vypadat fakt hnusne (nebo nerealisticky), protoze ten vykon neni a jeste dlouho nebude. A pak muzeme jit dale a bavit se o VR (zvyseni realisticnosti), a tam se hranice jeste posunou.
    Takze ja nechapu, proc se porad vsichni hadaji o tom, jestli 3090, nebo konzole, nebo Navi2. Proste nejlepsi je to, co si clovek koupi sam (jelikoz si dle nejake subjektivni formule vybere). Navic vykon u obou taboru uz je tak vysoko, ze ty rozdily jsou nerozeznatelne pri hrani. A kdo je hleda, tak hraje asi spatnou hru, protoze misto hrani resi blbosti.
    Treba muj subjektivni nazor a preference je ta, ze ja uz vysoke modely (jak RTX, tak Navi2) nechci, protoze me strasne stve spotreba a teplota, kterou to v mistnosti zvysuje. 300+W grafiku jsem koupil jednou a uz to neudelam, gaming AAA titulu na 350W - 430W se mi proste ekluje.