Hlavní navigace

Názor k článku AMD ukázalo referenční Radeon RX 6000: chladič s třemi větráky, je k vidění ve Fortnite od Jan Olšan - "že by mělo AMD směřovat reklamu na dospělé...

  • 15. 9. 2020 20:18

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    "že by mělo AMD směřovat reklamu na dospělé lidi, co si ty karty koupí, ne na 12 letý děcka ve fortnite. "
    To je nějak synchronizovaný, nebo co? tohle už jsem dneska viděl dvakrát :)
    Ale ne, už vážně :) Copak to, že je udělaná nějaká akce přes ten Fortnite, znamená, že na ty ostatní AMD kašle/nesměřuje? To přece není buď/a nebo, že když firma chce bejt dospělá, tak nesmí mít reklamu a tam a tam, a naopak když ji má tam a tam, tak to znamená, že se vykašlala na všechny ostatní... Firmy mají normálně nějakou přítomnost na Twitteru, Facebooku současně, znamená to, že pak už nemůžou bejt na Instagramu? Nebo na tom Redditu? To jsou vždycky věci navíc, který se pak kumulujou. Fakt nevidím důvod vztekat se, že si udělali propagaci tím modem mezi jednou herní komunitou, když to ani není jedinej kanál... není to trochu snaha najít něco do čeho by se dalo šťourat, za každou cenu?

    (Z týhle kritiky jinak na jednu stanu vyplývá, že AMD nemělo dělat a ukazovat vůbec nic. Ale pak by zase kašlalo nejen na dospělý, ale i ty 12letý děcka, takže to je taky vlastně ještě horší...)