Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD uvádí 12nm Ryzeny 2000. Lepší IPC a takty s jádry Zen+, vyšší výkon ve hrách. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 4. 2018 6:47

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Pozor na to, ty benchmarky her na AnandTechu vycházejí hrozně dobře pro Ryzen, což je podezřelé (není očekávané, že by měl drtit i7-8700K ve hrách). Nevím, proč tam mají takový výsledek, který se liší proti jiným recenzím. Jeden faktor by mohl být, že obvykle se testuje třeba na stejné frekvenci DDR4, ale AnandTech má vždycky RAM na oficiálně podporované JEDEC frekvenci. Takže v tomhle případě 2700X s DDR4-2993 a i7-8700K s DDR4-2666. Ale nezdá se mi, že by jen to dokázalo v těch testech takhle vytáhnout AMD.
    Takže to berte s rezervou (BTW když jsem na AT dával odkaz do článku, tak jsem tohle ještě nevěděl, ta sestava odkazovaných webů je +-tradiční, abych nemusel tolik přemýšlet o tom, jestli nějak nemanipuluju. A ty herní výsledky jsou zrovna jenom přelítl nebo vynechal a tohohle si nevšiml).