Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD uvádí 12nm Ryzeny 2000. Lepší IPC a takty s jádry Zen+, vyšší výkon ve hrách. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 4. 2018 10:32

    tombomino

    @JirkaK alias Komplik
    ..zkus se do tech gafu podivat trochu s nadhledem a ne jen na velikosti sloupecku ;) Dale si zkus uvedomit, ze jsem vybral temer 'worst case' pro Ryzen :)) Daji se najit jine aplikace, kde Ryzen nejen dotahne, ale i predbehne 8700k, nemluve o tom, ze je stale spousta uloh, kde ma Ryzen i navrch 'deaultne'. Ale dost kecu..
    Adobe CC afterafects: puvodne -25%, TED -9%
    Adobe CC Ilustrator: puvidne -37%, TED -15%
    Adobe CC Photoshop Lite: puvodne -27%, TED -1.5%l
    Adobe CC Indesign: Puvodne -27%, TED -12%
    Adobe CC Photoshop heavy: puvodne -33%, TED -9%
    Z puvodnich ztraty -25% az -37% jsi se dostal na -1.5% az -15%. Defacto to stahnul dolu o skoro 25% . Kdyz se podivas na ten typ uloh tak vyjma jedne z nich, je ten casovy rozdil tak maly, ze ho ani nezaznamenas. A druha vec je, pokud ti tam pojede nejaky batch, ktery je v radech desitek sekund nebo minut, tak tim, ze Ryzen ti dava 16 threadu misto 12, tak dalsi paralelni cinnost(i), kterou muzes mezitim delat, bude timto mene ovlivnena a paradoxne, muze byt Ryzen na konci jeste i rychlejsi.