Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ryzeny 3000 vydány a otestovány. Vyhrálo AMD se 7 nm a Zenem 2, nebo to Intel ustál?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 7. 2019 16:10

    Makaan

    nevím co je na tom, že tato architektura nejde k 5GHz, špatného?? .. to je jako říkat o autech, že když nejedou 300kmh, tak jsou špatná? to je přeci kravina .. Ano, Ryzen má svoje slabiny, to má i Intel, a ? Ryzen je kompenzuje přiznivou cenou, co dělá Intel? :)

    A ano, B450 Tomahawk jsem dlouhodobě znal, testoval a nyní ho i vlastním.. na netu je dostupného dost materiálu a když jsme u toho, ano, mám i informace o tom, jak se chová Ryzen 3000 na B450 i X570 deskách a zanedlouho se k nim dostanu i osobně. Jediné, kde zatím nemám moc grip je kombinace Ryzen 3000 s X470 deskami, ale tuto neznalost mi brzy napraví kolegové. Pointa byla taky myšlena k VRM Tomahawku, samotné verze biosu jsou ještě trošku jiná kapitola, ale tam si AMD a Intel mohou podat ruce, protože chyb mají obě strany dost a zejména porodní bolesti jsou u obou stran značné, jak je tomu poslední dobou zvykem. Není se čemu divit, AMD mělo po FX velkou pauzu, Ryzeny pak byly zcela nové a Zen 2 je opět něco jiné. Intel pak přešel z jemu známých 4jader na 6-8 jádra a v biosech se pere zéjména s nastaveními voltáží a souvisejícími problémy.