Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ryzen 3000 asi neporazí Intel v single-threadu ani ve hrách. Jen v MT a spotřebě. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 2. 2019 10:31

    oldass

    Tahle touha vzdoru, kdy se musíte furt vymezovat proti úspěšnější firmě je právě prvek, který vám zatemňuje mozek a přestáváte vidět jaké AMD procesory ve výsledku jsou.
    Jak psal Dragonie, frekvence je základ a přichcíplá jádra Ryzenu to prostě ve hrách, ale mnoha aplikacích nemají lehké. Osobně jsem si vloni Ryzen vyzkoušel a v žádném případě nereflektuje to co tu pár Stachanovců tvrdí. Naopak má mnohem větší problémy v reálném světě, mimo benchmarky, než Intel. Trpí díky horší optimalizaci software, ale hlavně kvůli nízkému výkonu na jádro!

    Buďme rádi za konkurenci, která Intel tlačí ke změnám, ale držme se při zemi v prohlášeních, jaký je Ryzen zadupávač Intelu. NENÍ! Ale přál bych si, aby byl. Ze silnější konkurence můžeme profitovat všichni.