Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD uvádí Ryzeny 3900XT, 3800XT a 3600XT: refresh Zenu 2 s vyššími boosty. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 6. 2020 7:00

    Radek Holeček

    AMD dalo svým zákazníkům lekci z marketingu. Konečně možná pochopí, případně se o to alespoň pokusí, že konkurovat sám sobě nemá ekonomický smysl. Naopak rozšiřovat nabídku ekonomický smysl má.
    Za zklamání zákazníků nemůže AMD, ale všechny ty pohádky, které se o XT napsali. Někdo se doslechl, že vyjdou XT a okamžitě se vyrojily spekulace o tom, co všechno to přinese. Kdyby tyto spekulace nebyly, tak si AMD v klidu uvedlo mírně vylepšené modely za vyšší ceny a nikoho ani nenapadne se nad tím pozastavovat.
    Bohužel spousta lidí tohle nepochopí a začne na ně házet špínu. A to jen proto, že sami uvěřili pohádkám a teď nemají ani koule na to přiznat, že chyba byla v nich, nikoliv v AMD. To jim nic neslibovalo.
    Podobné to bude s uvedením Zen 3 Ryzenů až příští rok. Opět se vyrojí vlna nespokojenosti a zase jen proto, že lidé uvěřili pohádkám, místo aby poslouchali to, co jim AMD říká oficiálně.