Hlavní navigace

Názor k článku Jaké budou Ryzeny 5000? APU Cezanne prý pořád s GPU Vega, Van Gogh s Navi od Radek Holeček - tombomino:Prozradím vám tajemství. Většina nefiremních uživatelů nejsou hráči....

  • 2. 7. 2020 23:17

    Radek Holeček

    tombomino:
    Prozradím vám tajemství. Většina nefiremních uživatelů nejsou hráči. Ono nestačí koukat po kamarádech, ale je potřeba koukat i po jejich partnerkách, jejich dětech, rodičích, prarodičích. A najednou vidíte, že počítač dneska používá skoro každej, ale za hráče by se označil jen sem tam někdo.
    A podobně je to s tím pokročilým uživatelem. Kdybych byl pokročilým uživatelem ve vašem slova smyslu, koupím si 3700X, X570 desku a pořádnej chladič a budu se z toho snažit vyždímat co nejvíce. Jenže daleko jednodušší je koupit si 3900X, hodit ho na levnou desku s obyčejným chladičem, a výsledek je lepší ve všech ohledech. Tedy možná to není dostatečně cool, ale funguje to.
    S notebooky vám to neberu. Já je neměl nikdy rád a asi ani nikdy mít nebudu, takže šance, že bych narazil na notebook, s kterým bych byl spokojený, je nulová. Jen mám pocit, že místo aby se to zlepšovalo, tak se to zhoršuje, ale je to asi opravdu jen můj pocit.