Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD Ryzen 5000 je tu: absolutně nejrychlejší CPU? IPC, modely, parametry, vydání a ceny. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 10. 2020 15:13

    mittar

    marsalek, jasne pisu "az bude prvni narocna next gen hra a budes muset zapinat HT protoze muzou byt optimalizovany na 14 vlaken, takze pak ti pretaktovana kometa s HT a 3080 20GB + Optane a vsechno ostatni bez problemu sezere kilowatt" ... to ze to ted mas usporne bez HT a spolihas na to, ze hry sezerou 4 vlakna a nic vic neznamena, ze jakmile prijde narocna hra s AVX a budes muset zapnout HT ti to pozere 130W, na to proste zapomen, ja Intel mel, takze pokud tu trepes jak OC kometa zere 130W tak to je lez jak tram, protoze uz nereknes, ze je vyklestena o HT a polovina lezi ladem protoze to hry nepouzivaj ... OC kometa ve hre ktera zatizi 8 jader a nebudes ji kastrovat ti 250W sezere jak nic, ovsem mozna OC u tebe znamena nastavime nizsi frekvenci, ale kde pak mas ty svoje ody o 5.3Ghz pak ti to sezere klidne 300W i vic, takze ty tu vychvalujes 5.2Ghz Intel maskrozni stroj a vzapeti rikas 130W s vyklestenym CPU podtaktovanym na 4.7 ... to je pak tezky a kdo tu teda lze?