Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zen 3 se přece jen dostal na 5 GHz. Boost Ryzenů 5000 je reálně vyšší, než podle specifikací. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 11. 2020 20:41

    tombomino

    @Matko
    Dneska mel MoresLaw nove infa ohledne nasledujich generaci Intelu. Doslo i na RL, kde on byl prvni pred nekolika mesici, ktery uvedl, ze budou mit jadra Cypress Cove a Intel to v rijnu potvrdil oficialne. On tvrdi, ze narust IPC u nej nebude tech +18%, jak ma Ice Lake, ale nekde v rozmezi 10-15%, s tim, ze predpoklada nejakych 11%. Zatim bych to bral s rezervou, ale pokud by se strefil, tak by opravdu ten ST i s tim "mega boostem", stacil jen na to vyrovnani IPC Zen3. Herne pujde RL zase do mirneho vedeni, ale jak pises, koho to bude nejak zvlast zajimat. V nejhorsim se vrati stav Zen2 vs CometLake.
    Ja ale drzim RL palce, protoze to muze byt "nastroj", jak srazit ceny AMD aspon v relaci 4-8C :)) Jak se ty veci otocili o 180 stupnu..