Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ryzen 9 3950X bude v obchodech 25., testy příští týden. AMD umožní snížit u procesorů TDP. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 11. 2019 11:56

    tombomino

    Vladar, jestli umis pocitat procenta a v principu do deseti, tak si spocti, kolik teoretickeho vykonu dostanes rekneme pri rozdilu 5,1Ghz a 5,3Ghz.. Az si to spocitas, tak dojdes k zaveru, ze je to prd, ze ktereho ty delas dalsi prd na druhou, protoze nepremyslis, jen papouskujes nejake marketingovo/technicke debilnicky firem.
    Lidi, kteri opravdu realne (ne pouze pocitove, protoze ma treba o par fps vic, nebo se muz zkrati nejaky cas o par vterin) z takoveho navyseni profituji a maji ho k uzitku je par. Tudiz cela tva hypoteza je jeden velky prd, se kterym prdis v diskusich akorat dokolecka dokola..
    Vysvetlovat muzes co chces, kdyz to nema ani hlavu ani patu, tak jsi akorat za vola, ktery otravuje svyma nesmyslnyma prispevkama ostatni