Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nejočekávanější procesory roku odhalené. Zen 5 přináší lepší spotřebu, bude ale výkon stačit na Intel a Apple?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 6. 2024 19:13

    del42sa

    ne, o tom já nemluvím. Slajdy, které prokazatelně unikly od AMD jsou pravé a ty informace u těch posledních dvou chlívků s Nirvana a Morpheus představují minimální projektované IPC, ostatně proto je tam to + , takže člověk musí odlišovat pravý "leak" od zbytku jeho vlastních dedukcí a "informací", které si tam domyslí.

    Pravdou ale je , že to byl právě on, kdo na základě informací ze svých "3. ruzných zdrojů" ve svých dřívějších videích vypouštěl "leaky" o 30% IPC, které později změnil na "minimálně 25%" potom na 20% a to číslo postupně upravoval podle toho jak prosakovaly ven skutečné informace. Nehledě k tomu pikantnímu faux pas, kdy jeden zdroj, označil za dva různé, když ho pěkně vytrolili s tím vymyšleným slajdem https://x.com/i/web/status/1776085853804413035

    Takže co mu vlastně vyšlo ? S tímhle přístupem není tak těžké se vždycky nějak trefit nebo potenciální rozdíly nějak okecat :-D Tím netvrdím, že nemá nějaké informace, ale jak jsem napsal, chce to odfiltrovat všechnu tu vatu kolem a soustředit se jen na podstatné detaily a dokumenty ( pokud existují )

    Průser je spíš, že vzhledem ke všem těm rozsáhlým změnám se AMD ZEN 5 zkrátka nepovedl a shodou okolností se průměrné IPC ZEN5 pohybuje někde v rámci minimálních projekci AMD z jejich vlastního slajdu .... Můžeme tedy na základě toho prohlásit že měl MLID pravdu ? Domnívám se že ani zdaleka ne, jen AMD bohužel trefilo své minimum.