Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD oznámilo Ryzen Threadripper 2990WX. 32jádro vyjde za týden, začaly předobjednávky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 8. 2018 19:41

    Wendak (neregistrovaný)

    @Maudit: Ježíši a koho z uživatelů zajímá technologická zaostalost? 0,00001% lidí? Každého zajímá jaký výkon dostane a za jakou cenu. Kromě pár nadšenců NIKDO nebude porovnávat výkon podle toho, jak je navržen čip. Prober se !!! A možná si i nafackuj, ať se opravdu probereš.

    A je zajímavý, že u Nvidie to tvůj tábor bere úplně obráceně. Když AMD implementuje něco nového "nadčasového" do čipů a Nvidia čipy ořeže, aby to bylo efektivní jen na hry a na budoucnost kašle, tak to Mauditovi nevadí, že AMD je technologicky napřed. Maudit stále vychvaluje Nvidii. Fakt se běž léčit, protože tu ze sebe děláš debila. Prostě styl: "argumenty si přeberu vždy po svém, ale tak, aby Intel/Nvidia byla lepší". Jdi se bodnout s takovými názory