Hlavní navigace

Názor k článku AMD Ryzen Threadripper Pro 3000WX se začíná prodávat. Ceny vás opravdu roztrhají od kgardas - Posledni odstavec o cenach nechapu. Pane Olsane, prosim...

  • 4. 3. 2021 9:31

    kgardas

    Posledni odstavec o cenach nechapu. Pane Olsane, prosim budte realista a misto obecneho ceskeho skuhrani na ceny provedte srovnani s konkurenci. Napr. 3950WX je napsrosto skvele cenove posazeny aby konkuroval W-2275/95. Skoda, ze v tabulce nemate i max dostupne RAM, tam by bylo videt, ze TR je na tom lepe nez Xeon (1TB vs 2TB).
    Dale: 3975WX, intel ma jen W-3275M (2TB RAM) a cena je? $9k, cili AMD je o 4 jadra a o -$6k lepsi. A jako posledni. 3995WX. Ta vec nema konkurenci a presto je na 2/3 ceny konkurencniho procaku, ktery nabizi ani ne polovinu jader!
    Takze jak je to s tou vetou clanku: "Vzhledem k těmto už skoro automobilovým cenovým relacím je tak Threadripper Pro zatím technicky sice zajímavý, ale prakticky dost nevýhodný hardware." -- ta veta je pri blizsim zkoumani samozrejme uplne nesmyslna protoze prave naopak, AMD prislo s maximalne vyhodnym hardwarem za vinikajici cenu a se skvelym vykonem.
    Jedina skoda je s omezenou dostupnosti.
    Omlouvam se, vase clanky jsou obecne dost dobre, ale dneska jsem se proste neudrzel nebo ono ceske skuhrani fakt nesnasim.