Hlavní navigace

Názor k článku Amerika dál rozšíří embargo GPU, končí H800 i A800. Do Číny už nesmí ani GeForce RTX 4090? (update) od Leppard - Tak pokud zapomenete dopsat vetu, tak ano, JE...

  • 24. 10. 2023 17:15

    Leppard

    Tak pokud zapomenete dopsat vetu, tak ano, JE problem na vasi strane. Umim toho docela dost, ale ne cist myslenky. :-)

    Od zacatku diskuse tady budto me nebo kolegy "poucujete" o tom, ze vlastne nemame zadny rozhled, a vydavate sve nazory jako ty jedine spravne. Nemuzete se pak divit, ze vam to vsichni vraci stejnou merou. A pak kdo koho se snazi dehonestovat, ze.

    Vzdy jen reaguji na vase tendecni nazory az nesmysly...chapu, ze jste o nich bytostne presvedceny, ale neni treba je vnucovat ostatnim. V populaci je lidi vam podobneho smysleni uz nastesti naprosta minorita, takze je to jen otazka casu...

    O sve pravde me vskutku presvedcovat nemusite, protoze pravda je jen jedna, neni vase nebo moje...to co prezentujete je jen vas subjektovni nazor a nikoliv pravda, a holt se musite smirit s tim, ze se najdou lide, kteri jej maji zcela opacny, nez je ten vas.

    Tim bych to uzavrel, nemam cas a uz ani chut vam ty evidentni nesmysly vyvracet. Na jeden vas argument se vzdy najde pet protiargumentu, a je to stale dokola stejna pisnicka. :-)

    Preji brzke uzdraveni.

    24. 10. 2023, 17:16 editováno autorem komentáře