Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Platíme mobilem s Android Pay. Vydrží nám to? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 11. 2017 13:29

    RedMaX

    Muj mobil root skryt neumi.

    Jinak vyslovene vtipne bylo, ze jste jeste neslyseli o J&T, to me pobavilo. Teda ne ze bych tam mel ja ucet, ale tahle banka v minulosti vitala klienty s potrebou mit ucet, na kterem bude cca. milion a vic, takze chlapi nic pro vas. :-D

    Ja teda o Android Pay stejne nestojim, tak mi neva, ze to FIO a AB nepodporujou. AB by mela mit vlastni system, tak uvidime. U jejich aplikace na root jen upozornujou, ale nechaji me ovladat ucet i s administratorem. To je silne paradoxni, ze Admin na Windows nevadi, ale Admin na Androidu ano. Asi pocitaji, ze Androida pouzivaji jen blbci, za to na Windows jsou IT Guru. :-)

    SGS5 umi otisky prstu, to koukate co. :-) Ovsem pouzivat se to neda, jednou jsem to nastavil a nasledne stravil 10 hodin postupne uplne spocenej odblokovanim telefonu, neslo se do toho dostat a neustale to tvrdilo, ze ten prst co k tomu prikladam neni muj. :-D