Hlavní navigace

Názor k článku Střídání sladkostí. Android Oreo je konečně používanější než Marshmallow od RedMaX - Kazdy mesic novy Android, ale nic neobvykleho, podobne...

  • 29. 10. 2018 2:35

    RedMaX

    Kazdy mesic novy Android, ale nic neobvykleho, podobne idiotsky system neustaleho dojebavani softwaru novymi nepotrebnymi vecmi nedela jen Google s Androidem a Chrome, ale i Mozilla s Firefoxem a mnozi dalsi, nakonec Microsoft tim onemcnel taky a vsichni vime co s Windows 10 predvadi. Blby je, ze u Androidu to neni jen o preinstalaci softwaru za novejsi verzi, ale zaroven je vetsinou nutne poridit novy mobil.

    Ja mam nastesti SGS5 a tudiz si nove vypinaci desne cool tlacitko, ktere vyjizdi ze strany, mohu v neoficialni verzi Androidu 8.1 (LineageOS 15.1) vychutnavat jiz dva mesice. Vic se tam oproti drivejsku nastesti nezmenilo, snad az na to, ze zase dalsi cast aplikaci prestala fungovat, coz se deje vzdy s kazdou novou verzi Androidu, ze to nekteri vyvojari vzdaji, aplikaci na Google Play ukonci a na novem OS uz se aplikace v Google Play neobjevi.