Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Android Oreo je již na každém pátém zařízení. Pie se zatím neujal. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 10. 2018 9:03

    RedMaX

    Misto Nugatu jsem na svuj SGS5 nainstaloval Oreo a reknu vam (nic prekvapiveho) zase je to smejd a zase o neco vetsi. Funkce ktere byly v Nugatu nejak, tak ted jsou zase jinak. Pribyly nove funkce a naopak stare funkce, na ktere si uzivatele zvyknuli, tak ty jsou v prdeli a uz proste nejsou.

    Proste cim dal vetsi smejd a aby toho nebylo malo, tak Google joudove nastavili SELinux na enforce, tudiz prestali fungovat aplikace, ktere vam ukazovali zatez procesoru, pritom to nastaveni SElinux je povinne a Google zmenu zpatky na permissive nepripousti. Existuje na to hack, ale proste me vytaci, ze furt musim hledat nejake hacky, aby ten smejdskej Android nejak fungoval, jak priblizne chci.

    Jo a na Oreu uz nejedou aplikace na nastaveni spoustecich receiveru, proste sileny, zase o neco vetsi spotreba baterky uplne zbytecne.