Hlavní navigace

Názor k článku Andromeda je modulární verze Windows. Za rok už Windows 10 Mobile nebude potřeba od Mr.Lolendo - Lol tohle může MS baštit jen totální hlupák.Cokoliv...

  • 8. 8. 2017 22:07

    Mr.Lolendo

    Lol tohle může MS baštit jen totální hlupák.

    Cokoliv MS udělá nového má velice krátkou životnost. Prakticky od nich koupíte zařízení a za rok jej pomalu můžete vyhodit.

    MS nemá a pravděpodobně nikdy nebude mít software který je nativně dotykový a funkční. Vrchol dotyku byl s Win8.
    Prakticky jakýkoliv tablet apod. dotykové zařízení je peklo ovládat pod Windows. Surface je joke. Je to to stejné co provádí vždy google se vzhledem Yotube na Androidu. Úplně stejné peklo. Momentální vzhled aplikace youtube na telefonech je katastrofa.

    S tím je i dnes spjat dnešní trend grafiky webu a celkově U.I. (user interface) Vše je bílé, ploché...a neinteraktivní. Jako by U.I. zažíval komunismus ala utopie betonové architektury s čistými bílými zdmi.

    Ono taky aby ne když HW akcelerace webu v chromu a firefoxu stojí za starou bačkoru tedy je lepší jej radši vypnout. Taková Opera a shit Edge jsou někde jinde.

    Kde jsou ty nádherný interaktivní stránky které vzniky za dob Trilogie Matrixu?! Co se stalo?! Interakce je vším a vždy bude. Digitální svět bez Interaktivního rozhraní je jak pivo bez pěny.
    Onen ústupek není ani vykoupen logistikou, funkčnosti nebo zabezpečením. Všechny tři věci stagnují přinejmenším.

    Kdo by čekal že v roce 2017 bude stále tak obrovský problém se škálováním obrazu ku danému DPI. Text který se neumí přizpůsobit velikosti okna... Stejné neustále se opakující chyby které jsou naopak častější.