Hlavní navigace

Aplikace Facebook for Android se dočkala aktualizace, zlepšuje práci s fotkami

20. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Používáte na svém mobilním telefonu se systémem Android aplikaci pro Facebook? Tak to už by se vám v tuto chvíli měla nabízet možnost aktualizace na novější verzi. Vývojáři tak prozatím dodržují svůj slib, že budou nové updaty vydávat každých čtyři až osm týdnů. A to se mimochodem netýká jen platformy Android, ale také iOS nebo samostatné aplikace Facebook Messanger. Android je ale možná pro tuto chvíli nejdůležitější, Facebook na něm totiž používá nejvíce uživatelů. iOS neztrácí mnoho, ale přeci jenom je až na druhém místě.

Facebook for Android

V poslední aktualizaci se autoři zaměřili na lepší práci s fotografiemi. Uživatelům nabízejí fakticky dvě nové vylepšení. Novinky jsou sice tři, ale ta poslední se týká pouze opravy současných chyb při nahrávání a nejedná se o novou vlastnost. Za skutečnou novinku naopak můžeme označit podstatně rychlejší možnost tagování fotek, možná ještě užitečnější je možnost vybrat si album, do kterého nahráváte fotky.

Změny nejsou nijak zásadní, rozhodně se nemění design samotné aplikace. Zaměření na fotky se ale dá pochopit. Po nákupu Instagramu je jasné, že Facebook má v této oblasti ještě velké plány.

Zdroj: TheNextWeb