Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Apokalypsa procesorů AMD a Intel? ARM říká, že do pěti let nahradí x86 ve většině PC. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 6. 2024 10:43

    del42sa

    ja netvrdím že nemá informace, nějaké informace zřejmě dostává a některé nemohou být legitimní (viz. ZEN5 slide), problém je že k tomu kreativně přidává vlastní úvahy a část těch informací je naopak smyšlená nebo pochází z pochybných zdrojů a část informací je minimálně nesprávně interpretovaná.
    Kdysi měl zajímavé leaky kanál "AdoredTV" a dlouhou dobu mu to celkem vycházelo, než ho prostě jeho vlastní informátoři začali trolit a dopadnul tak, že dnes po něm neštěkne pes. Stejně usměvný je kanál Red Gaming Tech, kterému ale taktéž nelze upřít, že určitá část informací pochází z legitimních zdrojů, ale zrovna v jeho podání je daleko více očividné, že většina jeho informací je založena na spekulacích a drbech a mnohem méně technicky založené než videa od MLID. Jeho videa "Broken Silicon" jsou často hodně zajímavé a v podstatě zajímavější než ty leaky, v tomhle ohledu je spíš takový "story teller" než "leaker".

    11. 6. 2024, 10:46 editováno autorem komentáře