Hlavní navigace

Apple chystá něco velkého a revolučního

30. 7. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

V rubrice kariéra na stránkách Applu se objevila nová pracovní pozice, která slibuje účast na nějaké nové revoluční funkci v Max OS X. Mají prý v hlavě něco vzrušujícího a potřebují k tomu ty nejkreativnější a nejsoustředěnější mozky.

Ideální kanditát by měl mít titul z počítačových věd a k tomu pět let zkušeností s vývojem v C/C++/Objective-C, k tomu zvládnout internetové služby a technologie. Také musí ovládat HTTP a další protokoly, aby mohl společně tvořit náročné webové systémy, které budou používat miliony lidí. A hlavně vášeň dělat věci, které zatím nikdo jiný nedělal.

Pokud inzerát mluví o milionech lidí, mohlo by se jednat o nějakou spojující funkci pro všechny platformy Applu, náročné webové systémy možná odkazují na cloud computing. Možná se jedná o přípravy další verze Mac OS X, tedy nástupce Snow Leopardu (10.6), který by se měl na trhu objevit přístí rok (pokud dodrží současný dvouletý vývoj).

Napadá vás něco dalšího? Přejete si nějakou zvláštní funkci, která nikde jinde zatím není (a je v lidských silách ji vytvořit)?

Zdroj: Apple (via Gizmodo)