Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nejdražší iMac stojí půl milionu, ten nejlevnější je ohlodaný na kost. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 3. 2019 16:18

    Fortune Rayzor

    Přesně, stačí na YT mrknout na pár videí od Louise Rossmanna, který vlastní 3rd party servis na Manhattanu a z jeho vyprávění člověk ztratí veškeré iluze o tom, že to jsou kvalitně zpracované výrobky nebo nedejbože adekvátně naceněné.

    On sám ve videu tvrdil, že konkureční telefony (tuším zmiňoval Samsung) jsou ve kategorii flagship zpracováním mnohem dál a Macbook za $2000 bez problému nahradí Thinkpad za polovinu ceny.

    V tuhle chvíli jde už jenom o maximalizaci marží, osekávání funkcí na kost, protože dokud to BFU kupují jak zběsilí, tak není problém.

    Legrační je, že jsem teď hledal USB-C na USB-C kabel s dráty Gen2 a Apple je jeden z mála firem, co vůbec něco takového mají v nabídce. Kdyby někdo věděl o alternativě, rád bych ji věděl, protože nechci dát Applu ze svého ani korunu. :D