Hlavní navigace

Názor k článku Apple se chce vrátit do škol. Nový iPad je rychlejší a výrazně levnější od Japkoslav - Nelaminovaný displej snižuje kvalitu použití stylusu, snižuje konstrast,...

  • 29. 3. 2018 8:45

    Japkoslav

    Nelaminovaný displej snižuje kvalitu použití stylusu, snižuje konstrast, snižuje kvalitu už tak downgradované obrazovky z iPadu Air 2, reproduktory jsou důležitou vlastností u zařízení, které slouží pro přehrávání obsahu - převážně videa, na těch repro snad nikdo normální hudbu neposlouchá, první generace TeouchID není jen rychlost, ale i přenost (vím moc dobře, mám iPad Pro 12.9 s také první generací).
    Radši než Logitech Crayon, který jsem původně chtěl koupit, protože narozdíl od Pencil vypadá, že má i nějakou ergonomii a není z hnusného, laciného lesklého plastu (vím, mám ten stylus u svého iPadu), bych už raději koupil kompatibilní tužku od Wacomu nebo i pasivní klacek od Wacomu.

    To není negativní pohled, to je optimisticky pojatý pohled. Sám jsem čekal mnohem víc a proto vypsat takto optimistický pohled na věc dalo docela fušku. Napsat svůj názor v době "keynote", byl by příspěvek možná i negativní a nejspíš mazaný pro použití velkého množství vulgarismů na adresu Apple.

    Nelaminovaný displej je výhoda ... protože když s tabletem majzneme o zem, tak je výměna levnější ... geniální argument.