Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Apple jde po HTC, ale schytat to mohou všichni výrobci androidových zařízení. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 7. 2011 7:06

    anonymní

    No tlak na osobní odpovědnost editora za zveřejněné názory čtenářů rozhodně zabírá. Tak si tak říkám, že jsme vlastně už ve fázi, kdy nemusíme žalovat editory za to co zveřejní protože už jsou dostatečně připosr..í strachy ze soudních tahanic a stačí na ty zbývající nepohodlné diskuze nasadit pár agentů-provokatérů, kteří budou dostatečně vulgární, nekorektní a kritičtí. No a auto-korektní redakce už pak sama od sebe přijme plán na nějakou tu "skvělou" designovou změnu webu, ze kterého nějak tak .. jakoby náhodou .. zmizí aktivní příspěvky čtenářů ;)

    Abych ČT24 úplně nekřivdil Oni se o jistou MODEROVANOU formu aktivní diskuze pokouší ale ... je otázka co za názory ustrašený a hyperkorektní moderátor pustí NA SKLO. Zkoumat to už nebudu.