Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Apple jde po HTC, ale schytat to mohou všichni výrobci androidových zařízení. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 7. 2011 16:22

    anonymní

    No jistě, co je vám taky do soukromých záležitostí a tomu věcí podobných, proč to chcete vůbec komentovat a zjevně někoho poškozovat. Založte si vlastní blog a tam si vyprávějte co chcete, pak můžete doufat, že si to třeba někdo přečte a popovídá si o tom. Ovšem na vaši diskuzi, nikoliv jiné, zcela zjevně tomu neurčené. Nechápu přesvědčení některých lidí, že na internetu si mohu dovolit co chci, ohánět se přitom svobodou slova a vykládat si to tak, že budu dle libosti plyvat špínu na koho se mi jen zlíbí. Jak by se komukoliv z Vás líbilo, kdyby Vás někdo na internetu špinil a rýpal se ve vašem životě. Svobodný internet, jak se o něj někteří obávají, není podle mého zlo, jež se rozlézá po diskuzních fórech jak nemoc, špinění druhých, poškozování výrobců a jejich jména, rasistické projevy, nenávist, demagogie. Tak toto je pro mě divoký západ, stejně, jako kdyby v reálném životě přestali fungovat pravidla slušnosti. Nemyslím si, že je to správně, nechtěl bych nastolit cenzuru všeho, chtěl bych, aby lidé, jež poškozují úmyslně druhé, měli za své jednání zodpovědnost i na internetu. Stejně jako kdyby jste v hospodě, mezi lidmi začal bezdůvodně vulgárně napadat či jinak špinit někoho druhého, každý by se se zlou potázal. Tak je to na světě odjakživa, nějaká slušnost musí být, anarchie k dobrému nikdy nevede. Tak by to mělo v budoucnu platit i pro virtuální svět a nikoliv, že na netu poplyvu co chi a jak chci. I na internetu mají platit pravidla slušnosti.