Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku MacBook Air konečně dostal lepší displej a více paměti. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 10. 2018 14:52

    Artael

    Tak ale tady si dělají z lidí neslušné slovo. 40k za megapřidušené CPU, minimum paměti a minimum "flash" kapacity? Žádné prémiové komponenty tam nejsou, obyčejné levné TLC flashky, display těžká sériová produkce (ostatně jako všechny výrobky této společnosti) a výbava očesaná na notné minimum. Ten HW odpovídá nějakému lepšímu tabletu, které jsem tu viděl v cenové relaci 25-30k. Smutné je, že zrovna v tomhle stroji bych o to víc viděl smysl v jejich vlastním SoC (pokud by chtěli hodně omezit TDP) a nebo použít nějakou nízkou variantu 2C/4T Učkových intelů/Ryzenů. 7W proti konfigurovatelným 10W u ryzenu... to už moc vliv mít nebude, kor když je tam podle všeho větrník. Ušetřilo by se na tom nemálo peněž, ale... :)

    Upřímně, na to, že by tohle měla být nějaká vstupní brána pro studenty do "epl" světa, nevim kolik studentů si to za tu cenu dovolí koupit.