Hlavní navigace

Apple piluje design ve třetí betaverzi iOS 7.1. Bílá může být tmavší

9. 1. 2014

Sdílet

 Autor: Redakce

Kontroverzi kolem iOS 7 máte jistě živě v paměti. Ať už se vám změna grafického stylu líbí či nikoli, Apple se ke staršímu kabátku nevrátí. Piluje ovšem současný vzhled. Na mnoho drobností narazíte ve třetí betaverzi iOS 7, kterou firma čerstvě uvolnila pro vývojáře. Firma přepracovala aplikaci pro vytáčení čísel, upravila tlačítka během hovoru, pohrála si se vzhledem klávesnice, zcela předělala prostředí pro vypnutí zařízení nebo ztmavila ikony.

Tip: Apple nepřekvapil. Ukázal nadupaný iPhone 5S a levnější iPhone 5C

Platí to minimálně pro ty zelené. Při vypínání musíte tlačítko posunout na stranu, přičemž čím blíže se nacházíte vypnutí, tím více se zbytek obrazovky ztmavuje. Volitelně budete moci ztmavit bílou v systému. Pokud podle vás iOS příliš svítí a je špatně čitelný, snad vám tato volba pomůže. V předchozích betaverzích se objevily možnosti, jak ztmavit klávesnici, zvýšit kontrast nebo aktivovat či deaktivovat tučný text, aniž byste kvůli tomu museli restartovat zařízení.

 

ICTS24

Jak vidíte, Apple se v první řadě snaží vyžehlit smíšeně přijatý obleček iOS. Na nejzávažnější stížnosti reagoval už dříve. Některým uživatelům se při používání telefonu dokonce dělalo fyzicky nevolno. Pěknou galerii s vyfocenými novinkami naleznete na webu Cult of Mac. Jak s odstupem času hodnotíte iOS 7 vy? Těšíte se na nadcházející iOS 7.1?

via Neowin