Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Apple uvádí procesory M1 Pro a M1 Max: nejrychlejší notebookové CPU, obří integrované GPU. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 10. 2021 12:33

    JirkaK

    Řekl bych že AI akcelerace třeba ve formě té magic mask ušetří editorovi videa moře času, tedy i moře peněz. Takže každý video editor který jen nelepí videa dohromady ale opravdu je produkuje a apalikuje složitější efekty a color gradingytohle využije a ušetří mu to čas kdy to nedělá manuálně ani ho to s tou akcelerací nezdržuje, poběží mu to vesměs v reálném čase.

    Samozřejmě můžeš to dělat manuálně hodiny nebo to naklikat za pár minut a za dalších pár minut přidat případné drobné manuální korekce.

    Uvědomuješ si že tohle nejsou stroje které dáš děckám na sledování YT, že ale že si tím vybavíš například všechny střihače ve své produkční společnosti nebo grafikům někde v DTP studiu a na ten HW si ten člověk vydělá max za pár týdnů ale sloužit mu bude třeba 3-5 let.