Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zatímco April Update dosáhl 84% podílu, Windows 10 stále není na 700 milionech zařízení. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 7. 2018 0:31

    Saruman (neregistrovaný)

    ke konci článku, je dost možné že se růst zastavil či je mikroskopický. Ono to neustálé únavné aktualizování prostě tento systém dovede řádně znechutit. Jen u nás doma jsme se rozhodli přeinstalovat dva stroje z 10 zpět na 8.1 - důvod - snad po každé aktualizaci na jednom stroji problém se zvukem a druhý, noťas zase není často používaný takže první co dělá po zapnutí je lození po aktualizacích a vnucovnání nového buildu uživateli který pro neustálé čachrování se systémem nemá pochopení. Ono i to náhlé ukončování podpory 8.1 svědčí o tom že v MS mají strach z renesance původně zavrženého dítka. Sedmy nezadržitelně stárnou, neznají dnešní každodenní technologie, zato Osmy ano a po úpravě s CS jsou naprosto bezproblémové a nevtíravé, hlavně dělají co si majítel přístroje přeje, nepokoušejí se o žádné čáry máry.