Hlavní navigace

Arctic Sound P311 – Bluetooth sluchátka od mistrů v chlazení

19. 7. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Bezdrátový headset Arctic Sound P311 je dalším z překvapujících výrobců švýcarské firmy, kdysi známé hlavně díky kvalitním počítačovým chladičům. Se zvukem to nějakou dobu zkoušejí také, v jejich nabídce naleznete několik modelů sluchátek (špuntů) a nedávno uvedli cestovní USB reproduktory pro notebooky.

Tento headet má mnohem širší možnosti použití. Kromě stereo sluchátek totiž nabízí také skrytý mikrofon, takže jej lze použít i pro telefonování (profil A2DP). Pokud z druhého přístroje posloucháte hudbu, P311 ji ztlumí a začne vyzvánět hovor. Ten lze přijmout buď hlasovým příkazem v telefonu, nebo prostředním tlačítkem na pravém sluchátku. Dalšími čtyřmi lze regulovat hlasitost nebo přeskakovat/převíjet mezi skladbami.

Supraaurální sluchátka s týlním mostem Arctic Sound P311, zdroj: Arctic Cooling

Headset pracuje s Bluetooth 2.1 EDR a nabíjí se pomocí USB kabelu. Akumulátor jej udrží asi na 20 hodin hudby (400 hodin v pohotovosti). Nechybí ani technologie pro potlačení šumu. Výrobce uvádí hmotnost 71 gramů. Dosah sluchátek je až 20 metrů. Kromě A2DP podporuje ještě profily AVRCP, HSP a HFP 1.5.

Doporučená cena se 31,95 eura (okolo 800 Kč s DPH). Do obchodů se nový headset dostane v polovině srpna, výrobce garantuje dvouletou záruku.

Zdroj: Arctic Cooling

Byl pro vás článek přínosný?