Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ashampoo Office 9: Kancelářský balík konkurující Microsoftu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 3. 2024 19:37

    ivo_m

    Toto je evidentně reklamní článek a pan Větvička tu lže.
    Microsoft 365 pro rodiny je za 1400Kč ročně (v častých akcích, dráž jsem ho ještě nekupoval) pro 6 uživatelů, každý 5 zařízení - tedy pro 30 zařízení - a obsahuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote a Skype + 1TB na OneDrive pro každého. Vždy mám nejvyšší verzi a neplatím za žádné upgrade jako u Ashampoo. Lze ovšem koupit i trvalou licenci, ale ta vyjde dráž (viz příspěvek výše), ale pořád levněji, než Ashampoo. Domluvte se s 6 kamarády a máte:
    MS 365 = 234 Kč/osobu a rok oproti Ashapoo Office = 2400 Kč/osobu trvale (to by se vyplácelo až po 11 letech a to budete mít pěkně zastaralý Ashampoo)
    MS Office je referenční (proto pan Větvička přirovnává Ashampoo k MS) a je lídrem tohoto trhu. Vždy napřed a ostatní (včetně Ashampoo) ho jen napodobují.
    Používám ho už léta a rok od roku se zlepšuje, žádné změny k horšímu nejsou!

    23. 3. 2024, 19:39 editováno autorem komentáře