Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus kývl Nvidii na GPP: Radeony nesmí být ROG, bude je prodávat pod značkou „Arez“. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 4. 2018 16:05

    randomofamber

    Takže výrobci podlehli nátlaku ze strany NVIDIA. To je precedent do budoucna a uvidíme co dalšího si nechají výrobci líbit. Například pro jaké země se smí či nesmí vyrábět, já má být cenová politika a další... a co třeba název samotného výrobce, uvidíme v budoucnu vůbec ještě značky jako je ASUS, MSI a další... Připadají Vám moje nápady absurdní. Mě nikoliv, neboť je evidentní, že nikomu se diktát NVIDIA nelíbí, kromě ní samotné, ale přesto je na podmínky přistoupeno. Kde je ta hranice, kam až může daný diktát zajít?

    A jen tak mimochodem, jak dlouho to bude trvat, než to odrazí i v jiných odvětví? Spousta výrobců dodává hlavní součást (Například displej pro monitory, motor pro auto, optický čip pro myš a podobně...) a tak proč si už třeba rovnou nediktovat jak se má jmenovat produkt, ve kterém je daná součást uvedena...