Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus oficiálně představil značku Arez pro Radeony. AMD kritizuje Nvidii v blogu o GPP. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 4. 2018 11:04

    Maťko911

    "radši honit nad 10 FPS ve hře navíc, s tím že podpoří špínu typu nVidia, než aby podpořili konkurenci"

    Ty vole čo sa tu niekedy dočítam mi hlava ozaj neberie...

    Ja ako zákazník si vyberám čo je PRE MŇA ako zákazníka NAJLEPŠIE a najvýhodnejšie v dobe nákupu, na daný účel, v danom rozpočte, segmente atď., vybrať si niečo HORŠIE aby som "podpořili konkurenci" - no to je utopia dovolím si tvrdiť nie pre mňa ale pre 99,9% kupujúcich.

    @Pacik, opýtaj sa sám seba, koľko ľudí pri nákupe nie GPU ale hocičoho sa rozhoduje podľa toho aby "podpořili konkurenci" či dokonca si koli tej podpore vybral horší produkt ?

    To proste nemôžeš myslieť vážne !

    OK, idem písať po diskusiách aby ľudia nekupovali SSD-čka samsungu, mobili Applu a napr. CPU-čka Intelu - nech radšej podporia konkurenciu a nedajú zarobiť tým gigantom :D

    btw. dnes ráno som si kúpil MONSTER-a, ach cítim sa tak previnilo, nemal som pri výbere dať na chuť a obľúbenosť, malo som kúpiť nejaký "noname" energeťák ktoríby mi síce nechutil ale podporil by som konkurenciu :D