Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus oficiálně představil značku Arez pro Radeony. AMD kritizuje Nvidii v blogu o GPP. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 4. 2018 11:33

    tombomino

    Redmarxi..vzdyt to je blbost co pises. Hnizdo je emocne mentalne naruseny jedinec, ktery za vsim vidi nejake 'spolceni' a z nejakeho duvodu (ktery mozna nezna ani oni sam) si vybral AMD jako svuj kopaci mic. Nic vic nic min. Vsechno co pise o AMD je zabarveno touhle emocni poruchou.
    To ze nejsou k dostani karty AMD souvisi s miningem. To ze AMD nema kartu na urovni Titanu a nebo maji jejich produkty horsi spotrebu..ne vzdycky se zadari. Dacia auta taky nejsou VW auta, pritom muzes mit Dacii a byt spokojeny. Koupis ji levjnejc nebo ti nabidne neco navic ve vybave, spouste lidi to co nabizi bude stacit. Na AMD grafiky se muzes divat obdobne.
    GPP program je uplne o necem jinem..je uplne jedno, ci grafiky jsou lepsi (NV ma evidentne lip optimalizovane). Je to o pristupu spolecnosti a o tom by mela byt diskuse. A ne tady vytahovat uplne jiny veci.