Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus oficiálně představil značku Arez pro Radeony. AMD kritizuje Nvidii v blogu o GPP. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 4. 2018 6:26

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Smazal jsem nějaký vzájemný štěkání v téhle a té druhé diskusi o GPU, protože tam na zase lidi používali útočnej styl... Pravděpodobně to šlo do kopru kvůli tónu. To byl ten koment se "sežer tohle"? Piš to slušně a nebude hrozit, že ti to zmizí, nebo že se při té moderaci spletu a sejmu jiné příspěvky, což se mi bohužel může stát, protože probírat se v tom wordpressu 200 příspěvkama mimo vlákno není až tak snadný.

    A nemyslím, že to něco dokazovalo, prostě to byl jenom zase jenom link na to, kde o těchhle věcech Bennett mluví. O těch článcích tu my všichni víme, vždyť se o nich celou dobu diskutuje.
    Konrkétně to, že ty informace přichází z HardOCP má jako dokazovat co? Že jsou to všechno LŽI, protože ses rozhodl, že se ti HardOCP nelíbí a odteď je exkomunikovanej?