Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus oficiálně představil značku Arez pro Radeony. AMD kritizuje Nvidii v blogu o GPP. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 4. 2018 15:33

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Jestli se ti nezdá, že když firmy dělají přesně to, co po nich chtějí ty smlouvy (ty které jsou podle tebe tak vymyšlné), tak to asi nebude náhoda a ty informace o těch smlouvách budou naopak reálné, tak nemám co bych řekl, protože chyba je asi na tvojem příjimači.

    1. Informace o GPP od HardOCP byly publikovné, řekly něco o povaze GPP, z těch tvrzení vyplývaly určité předpovědi toho, co se stane.
    2. Staly se věci, odpovídající předpovědím z bodu 1.
    3. Bod 1. předcházel bodu 2.

    No jestli to není empirický důkaz těch tvrzení, tak co je to? To je jinak všechno, co k tomu řeknu, protože mi přijde, že tady nejde o reálnou diskuzi, ale ty si prostě jenom chceš dál tlačit svoje vlastní přesvědčení a sprdávat lidi, co ti na něj nepřistoupí. Takže teď nejspíš budeš ignorovat, co jsem řekl a odvádět řeč něco jinýho, třeba cosi o Dellu a HP, ne že by to moc dávalo smysl nebo něco popíralo/dokazovalo, ale hlavní je neustoupit, že jo :)