Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus oficiálně představil značku Arez pro Radeony. AMD kritizuje Nvidii v blogu o GPP. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 4. 2018 13:44

    Maudit (neregistrovaný)

    Ehm, fakt? Takze:

    Harry.24 18.4.2018 at 13:57

    "ale byly podány stížnosti na jednání nVidie v Evropě i v Americe. Sakra, že se Dell a HP neporadili s Hnízdem a Mauditem???"

    1) zminuje pravni utok na GPP
    2) zminuje Dell a HP jako kdyby ofocialne odmitly GPP, pricemz to je jen domenka Kyla Benneta z HardOCP, nic oficialniho

    KOCHREN 18.4.2018 at 20:29

    "A ano nVidia drzi vetsinu trhu (coz jsou nemale zisky) a pokud Ti firma v takovem postaveni neco nakaze s tim ze v opacnem pripade budes sankcionovan…"

    1) zminuje sankce, coz je nasledek ilegalniho jednani

    Harry.24 18.4.2018 at 21:28

    "https://diit.cz/clanek/hp-dell-neprijimaji-geforce-partner-program pojd se vsadit, ze nVidia dostane flastr"

    1) opet zminka o sankcich za ilegalni jednani

    Aznohh 20.4.2018 at 23:50

    "Maudite dokud si nanastuduješ ten zákon co jsem sem x krát dával, tak to zřejmě nepochopíš… Nvidia nemusí nic nařizovat a i tak může docházet k porušení zákona, jelikož zneužívá svého dominantního postavení."

    1) Dalsi zminky o porusovani zakona a ilegalnim jednani

    A to nemluvim o dalsich vlaknech tady plnych tech samych s***** od tech samych zapsklych AMD fans, ktery uz jsou z bezzubosti AMD tak zoufali, ze se chytaji kazdy takovyhle blbosti. @ifpokopifko ja vim, ze to bude jednim uchem tam, druhym uchem ven, takze je to asi zbytecna rada, ale priste si to vlakno aspon precti, nez zas zacnes krafat ;)