Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus oficiálně představil značku Arez pro Radeony. AMD kritizuje Nvidii v blogu o GPP. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 4. 2018 23:50

    tombomino

    To vis ze jo Mauditku... ja jsem fakt hrozne frustrovany z toho, ze AMD nema tak dobre karty jako NV. Jsem fakt rad, ze mas takovou starost :))) Uz nevis, co by jsi napsal, co..
    Ja Ti to zopakuji jeste jednou...trochu vic lidove, aby jsi tomu rozumel i Ty... delas ze sebe saska :)) a snazis se diskutovat k tematum, o kterych vis uplne kulovy. Cele tve prispevky jsou jedno velke bla bla bla..

    Nedokazal jsi ani odpovedet na to, jestli jsi videl i jenom nejakou usmrkanou smlouvu mezi dvema firmama u nas. To se nebavim vubec o mezinarodnich smlouvach, ktere jsou mezi firmama velikosti NV, ktera ma nekolik tisic zamestnancu. Pro tvou informaci, ja mel nejen priistup, ale i fakticky jsem dojednaval jednu partnerskou smlovu s divizi jedne americke firmy, ktera je nekolikanasobne vetsi nez napr. NV. A vim, co v takovych smlouvach je obsazeno a hlavne vim, jaky maji tyhle smlouvy dopady.
    To ze pro tebe je to tezke SciFi vidi kazdy, kdo s necim aspon trochu podobnym prisel do styku.
    A dal uz ti odpovidat stejne nebudu, protoze uz tak jsem ti zase venoval cas, ktery je uplne zbytecny.