Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus má recept na silné procesory v tenkých laptopech. Prý je uchladí a vydrží jako ty úsporné. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 7. 2022 16:44

    Neo polni tinnit crga

    A jakou značku bys osobně volil ty? Já to beru takhle: Dell je přebrandovaná Čína jak říkáš. Acer je taková utopie za málo peněz hodně muziky (aspoň tabulkově), ale kvalita a životnost komponent byla vždy mizerná. HP je výrobce, od kterého bych max koupil ty top modely, ale co je pod 20 tisíc je výkonově neštěstí nemluvě o designu. Už zbývá jen Lenovo a Asus. Dle mého názoru oba dva výrobci mají převahu nad zbytkem. Lenovo mají i levný notebooky relativně dobrý, řekněme 14 tis. plus. Výkonu s ryzeny přebytek, relativně kvalitní IPS panely, z mé zkušenosti i často SSD od Samsungu a kvalitní vstupní periferie. Co se týče Asusu, tam je to za mě jednoznačně industry inovátor, za mě se že všech značek snaží nejvíc snaží přinášet kvalitní ntb co lidem budou vyhovovat. Ty specialitky jako složitější konstrukce a horší servisovatelnost spíše budou přirozenou daní k jejich inovaci.