Hlavní navigace

Asus si věří. Porouchaný notebook vám zdarma opraví a ještě vrátí peníze

16. 4. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tohle je hodně netradiční akce. Pokud si do konce roku koupíte některý z notebooků Asusu a on se vám během prvního roku porouchá, výrobce vám jej nejen bezplatně opraví, ale i vrátí peníze. Plnou částku. Akce trvá od 23. února do 31. prosince 2015 a podmínkou je, abyste do 14 dní po nákupu zařízení zaregistrovali na stránce asuspromotions.com. Zároveň se chyba musí projevit až od 15. dne nákupu.

Asus vrátí nejen opravený notebook, ale i plnou cenu
Asus vrátí nejen opravený notebook, ale i plnou cenu

Notebooky Asus si dlouhodobě ve statistikách RMA stojí velmi dobře a jejich poruchovost patří mezi výrobci k vůbec nejnižším. V rámci zlepšování služeb jsme se proto rozhodli, že našim zákazníkům nabídneme možnost vrácení peněz, pokud se na jejich zařízení do jednoho roku od nákupu vyskytne závada, na kterou se běžně vztahuje záruční oprava,“ říká Thomas Chu, ředitel české pobočky společnosti Asus. „S pořízením notebooku značky Asus tak lidé získávají i 100% jistotu, že o své peníze nepřijdou,“ dodává Chu.

 

Nabídka není přenosná na jinou osobu, zároveň může být uplatnitelná pouze na jeden produkt v domácnosti. Pokud se splníte všechny podmínky, Asus pošle peníze do 30 dní od potvrzení nároku. Na této stránce si můžete zkontrolovat, pro které řady notebooků, ultrabooků a konvertiblů akce platí.

Byl pro vás článek přínosný?