Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus ZenBook UX360: univerzál s velkým SSD (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 1. 2017 21:01

    danito (neregistrovaný)

    Tenhle Asus byl dlouho můj favorit. Pak jsem viděl ty barevný panty. Pěst na oko jinak povedeného výrobku. Ty panty obecně nepůsobí kdovíjak důvěryhodně. Už na tom předváděcím notebooku to docela viklalo. Nakonec jsem dal přednost Dellu. Není tak hezký. Spíš působí sterilně, ale protože se v režimu tabletu používá docela často, tak i panty hodně trpí. A pak Next Business Day. Přítelkyni odešla klávesnice na firemním Dellu a v Německu. Zavolala v poledne a druhý den v 10 dojel borec. A dokonce i s českou klávesnicí. Je to velmi působivé pro někoho, kdo je zvyklý na český servis. :-) Ale jinak je fakt hezký, o pár deka lehčí a s větší kapacitou SSD. Jenže do toho dellu se nejspíš dá strčit i klasický HDD ( bez záruky - verze s HDD je identická ) Až na ty panty. To vlastně rozhodlo. :-)