Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Asus má zaděláno na hit. ZenFone Max Pro má velkou baterku a čistý Android 8.1. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 4. 2018 18:39

    nfsmaniac

    Co je a co není hovadina je subjektivní a záleží na úhlu pohledu. Dovedu se představit mnohem větší hovadiny, které jsou nyní "trendem", které navyšují cenu mnohem mnohem více. Kupříkladu snaha kompenzovat malý snímač ve fotoaparátu 50 "objektivy", místo toho, aby se dal 1 pořádný - viz Nokia 808 PureView + nástupce z řad Lumií, které stále drží krok i s mobily s 2 foťáky (když to byly ještě 2, budiž, nyní už jsou i 2 foťáky málo, takže budou 3... připomíná mi to honbu za megapixely a dle mého názoru je to dražší než 1 pořádný foťák).

    Obrazový výstup přes USB-C by smarthonům otevřel možnosti využití jako prezentace (vyřešila by se nutnost tahat notebook jen kvůli prezentaci), přehrávání filmů na starších TV nebo schopnost zastoupit doma desktop pro velmi nenáročné použití (kdybys chtěl opět namítat, že je to telefon, tak tě zarazím - ano je to telefon, tak proč tento ASUS telefon má 6 GB RAM, proboha?!? Čili proč je tedy nějak smysluplně nezužitkovat?).
    To vše by šlo provést jen díky kabelovému výstupu. Toto řešení je mnohem levnější a hlavně spolehlivější než bezdrátové.
    Výrobní náklady budou minimální oproti 50 objektivům nebo atypickým displejům s vykrojením.