Hlavní navigace

Tři dny teď můžete nakupovat audioknihy za polovic. Audiolibrix slaví narozeniny

25. 9. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce
Audiolibrix

, významný český obchod s audioknihami, dnes slaví šesté narozeniny. Oslaví to ve stylu své konkurence v podobě Audiotéky, tedy slevami. Od 25. září v 8 hodin ráno až do 27. září nabídne nejlepší audioknihy o 50 % levněji. Velká sleva bude trvat vždy po dobu 12 hodin, pak klesne na 25 % a za polovic budou k dispozici další tituly. Obchod se tak vyplatí sledovat pravidelně.

V zemích jako Německo, USA nebo Velká Británie zaznamenávají audioknihy větší popularitu a nárůst než e-knihy. Abych uvedl příklad, audioknižní trh mezi roky 2016 a 2017 vzrostl o 21 %, přičemž ten knižní o necelá 2 % a e-knihy zaznamenaly propad o téměř 5 %. Audioknihy u nás kopírují trend a meziroční nárůst za poslední roky překračuje hranici 30 %,” prozradil Ivan Sabo, CEO společnosti Audiolibrix.

CS24

Audiolibrix má v katalogu přes 3000 titulů, řadu knih si nechal namluvit sám. Obchod nabízí aplikace pro Android a iOS, audioknihy lze ale stahovat také jako MP3 i do počítače či jiných přehrávačů. Nabízí dokonce předplatné, za 199 nebo 369 Kč měsíčně nabídne jednu nebo dvě knihy dle vlastního výběru (platí pro 95 % katalogu), abonenti získají další slevy na nákup.

TIP: Exkluzivně: Víme, proč už ve Spotify a spol. nenajdete mluvené slovo