Hlavní navigace

Aukro.sk končí. Slováci budou muset nakupovat v českém

Sdílet

Zdroj: Redakce

Aukro přiznává, že se slovenskému aukčnímu portálu nedařilo, a proto ukončí své služby. Patnáctého ledna už nebude možné registrovat nové účty, plně aktivovat ty staré a ani vystavit předměty. Po tomto datu už bude Aukro.sk fungovat jen v pasivním režimu, aby lidé splatili závazky, zažádali o odměny z partnerského programu nebo o navrácení provize z neproběhnutých obchodů.

Aukro.sk končí

Tento rok byl pro portál www.aukro.sk rokem posledním. Mnoho z vás zaznamenalo, že v několika posledních týdnech, byla pozastavena propagace vašeho zboží a spouštění novinek. Slovenskému Aukru se bohužel dlouhodobě nedařilo a proto bude přesměrováno na www.aukro.cz. Omlouváme se, že se začátkem roku přicházíme s takto nepříjemnou zprávou,“ říká Aukro v oficiálním prohlášení.

 

Ke dni 31. 3. 2013 bude slovenské Aukro definitivně ukončeno a stránky budou uživatele přesměrovat na Aukro.cz. Společnost ale nesloučí uživatelské účty obou služeb. Slováci se v českém portálu nebudou moci se svými staršími účty přihlásit, ale musí zaregistrovat nové.