Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Apple Pay a Google Pay v roce 2019: Které banky přinesou placení mobilem?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 3. 2019 17:55

    PetebLazar

    Dá se to chápat tak, že v případě zaplacení skrze Google Pay se Google dozví to co by dosud vědet neměl, tj. že jste někomu zaplatil určitou částku, možná i v které kategorii. Pokud tomu tak bude, pak může s určitou pravděpodobností usoudit, že to po čem jste se dosud jen rozhlíželi po Internetu jste si již pořídili (shoda částek, prodejce) a dál to tudíž neřešíte. Nemusí Vás tedy nadále otravovat s tématickou reklamou, která by se míjela účinkem a může prakticky okamžitě prodat jinému zadavateli reklamy Vaše sekundární (dlouhodobé, krátkodobé) zájmy. Taky asi bude mít relevantnější informace pro posouzení účinnosti reklamních kampaní. Což jsou věci, které asi zadavatelé reklamy ocení. Nejsem si jist co, kromě další ztráty soukromí, to přinese klientovi.