Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku TV Barrandov útočí na Českou televizi, ta se brání přes Twitter. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 3. 2018 9:35

    RedMaX

    Prezident Milos Zeman je demokraticky pravoplatne zvoleny prezident CR, ktery ve volbach ziskal od obcanu CR vice jak 50% hlasu. V kazdem normalnim state by prezident republiky mel moznost ve verejnopravni televizi placene obcany republiky komentovat udalosti dulezite pro chod republiky. Je to zcela standardni situace bezna ve vsech ostatnich statech.
    To ze v Ceske republice prezidenta Ceske republiky do verejnopravni televize nevpousteji je jen dalsim z mnoha dukazu, ze verejnopravni medium je zcela zbytecne a melo by byt prodano, cim drive, tim lepe.

    V kauze jde o penize, nebot CT zjevne prozira penize nas vsech, pricemz jeji prodej klidne panu Dvorakovi nebo komukoliv, kdo nabidne nejvic penez, by prinesl dalsi tolik potrebne penize do statniho rozpoctu.